Opinie naszych klientów

Z opiniami z 2017 roku można się zapoznać na fanpage'u Mixtury w FB.

Agnieszka Kupryjanczuk i Adrian Zawadzki, Toruń, 2017-06-16

5 gwiazdek to za mało! Chłopaki z Mixtury w pełni spełnili powierzane w nich nadzieje na doskonałą oprawę muzyczną i prowadzenie wesela! I goście, i my jako państwo młodzi bawiliśmy się doskonale, a parkiet był pełny przez całą noc! Zaskakujące, dowcipne, niebanalne zabawy zintegrowały i "rozkręciły" towarzystwo.

Dzięki Mixturze byliśmy pewni, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i jedyne co nam pozostało to świetnie się bawić. Polecamy gorąco!

Aga i Adi.


Katarzyna Jankowska i Piotr Jabłoński, Ełk, 2016-07-02

Mixturę wzięliśmy na weselę „w ciemno”, znaleźliśmy ich ofertę w Internecie, po przesłuchaniu remix’ów na ich stronie oraz późniejszym osobistym spotkaniu z Panami z Mixtury wiedzieliśmy, że wesele z Nimi musi być udane. Profesjonalizm od początku do końca. Dzięki Nim parkiet na naszym weselu był pełen. Zabawy prowadzone przez MC były z taktem, poczuciem dobrego smaku oraz dozą dowcipu, na długo zapadną w naszych wspomnieniach. A poza tym MC Alek potrafi naprawdę świetnie śpiewać. Natomiast DJ Ales świetnie miksuje muzykę na żywo, nie jest to standardowe na weselach puszczanie muzyki z playbacku. Świetne łączenie rytmów i wyczucie przy jakich kawałkach goście się dobrze bawią nie może skończyć się niczym innym jak udaną zabawą. Jednym słowem Panowie stanowią duet idealny. Mixtura okazała się być strzałem w dziesiątkę. Z Nimi zabawa to czysta przyjemność. DJ Ales i MC Alek pozdrawiamy i życzymy więcej tak udanych imprez jak ta przygotowana dla Nas.

Trochę szkoda, że wesele urządza się tylko raz bo chętnie jeszcze nie raz i nie dwa pobawilibyśmy się razem z Wami. Nogi same rwą się do tańca przy Waszych remix'ach, a uśmiech nie chce schodzić z twarzy :)


Dorota Ostrowska i Emil Pajnowski, Warszawa, 2016-07-09

Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej i programu rozrywkowego, jaki zapewniła nam Mixtura. Dokładnie tego oczekiwaliśmy na swoim weselu. Było z klasą, pomysłowo, oryginalnie, zabawnie, ale też z nutą sentymentalnej powagi. Dj Ales idealnie dobierał muzykę do sytuacji na parkiecie i poszczególnych momentów wesela. Wodzirej Alek potrafił stworzyć klimat imprezy dzięki ciekawej narracji i zabawom, które bardzo trafiły w gusta gości (młodych i starych też ;).

Polecamy Chłopaków wszystkim parom, które chcą zorganizować wesele w nowoczesnym, pomysłowym stylu na poziomie. Naprawdę można im zaufać, niczym się nie przejmować i na własnym weselu skupić się tylko na zabawie.
P.S. Polecamy też opcję dekoracji światłem - mieliśmy niespecjalną salę, a światła odmieniły ją zupełnie, efekt był świetny :)


Karolina Ruszczak i Pawel Miedzianowski, Warszawa, 2016-05-21

Mówiąc krótko zwięźle i na temat: dj Ales i pan Dariusz - to najlepszy duet muzyczny do zorganizowania przetańczonej imprezy. Nie będziemy powtarzać opinii innych zadowolonych klientów, choć ze wszystkim się zgadzamy, podamy po prostu fakty:
fakt nr 1: rodzina która zapowiadała, że pobawi się z nami góra do 1 w nocy, została do 4 i nie schodziła z parkietu,
fakt nr 2: cytat kelnerek: "to najlepsze wesele, jakie było u nas organizowane. Dziękujemy! To my się świetnie bawiłyśmy!"
fakt nr 3: w niedzielę po weselu telefony się urwały z podziękowaniami za najbardziej przetańczone wesele i z prośbą o namiary na DJ i saksofonistę
fakt nr 4: znaliśmy Alesa i Dariusza z wcześniejszego wesela u znajomych i od początku wiedzieliśmy, że chcemy by byli i u nas. Niestety pan Dariusz nie miał już wolnego terminu na nasze wesele, więc... przesunęliśmy datę ślubu :) - mówi to samo za siebie.

Dziękujemy Wam raz jeszcze! Będziemy polecać! Jesteście the Best!


Lena Marciniak i Maciej Cąkała, Florczaki, 2016-05-01

Dzięki chłopakom z Mixtury mieliśmy wesele naszych marzeń – było dokładnie tak, jak zawsze chcieliśmy: z klasą, a jednocześnie bardzo rozrywkowo, radośnie i na ogromnym luzie. Zabawa trwała do białego rana, a parkiet ani przez chwilę nie był pusty. Wszystko dzięki fantastycznie zmiksowanej muzyce Alesia i zabawom Alka, który podrywał gości do tańca, gdy choćby na moment ogarniało ich znużenie. To było pierwsze w naszych rodzinach wesele bez zespołu i bez muzyki disco polo, za to z DJ-em, wodzirejem i największymi hitami. Przed zabawą wielu gości, w tym nasi rodzice, trochę się tego pomysłu obawiało, jednak wszystkie lęki rozwiały się już na samym początku imprezy. Niemal wszyscy nasi krewni i przyjaciele chwalili muzykę Alesia oraz komunikatywność i humor Alka, mówiąc, że to jedno z najlepszych, jeśli nie najlepsze wesele, na jakim byli (a z racji naszej liczebności mieliśmy ich w naszych rodzinach naprawdę sporo). Niech najlepszym dowodem na to, że zabawa była udana, będzie fakt, że o piątej nad ranem nasi rodzice (rocznik '63) tańczyli do... Nirvany.

Ale nie tylko wesele prowadzone przez chłopaków z Mixtury było przyjemnością. Sama współpraca w trakcie przygotowań była wspaniałym doświadczeniem. Ales i Alek byli otwarci na nasze pomysły, chętnie nas słuchali i pomagali znaleźć najlepszy sposób wcielenia naszych marzeń w życie. Jednocześnie gdy czuliśmy się trochę przytłoczeni całym przedsięwzięciem, służyli wiedzą, którą zgromadzili przez setki prowadzonych przez siebie imprez. Dzięki temu mogliśmy spokojnie zająć się innymi sprawami, bo wiedzieliśmy, że kwestie muzyki i zabawy zostawiliśmy w dobrych rękach Mixtury. Nie pomyliliśmy się: na samym weselu nic nie było w stanie chłopaków zaskoczyć (nawet takie rzeczy, których sami się nie spodziewaliśmy, jak ludowe przyśpiewki w wykonaniu rodzinnego zespołu) – wszystko mieli pod kontrolą, a na imprezie nie wydarzyło się nic, na co nie mielibyśmy ochoty. Alek zawsze umiał z humorem odwrócić uwagę gości od zabaw, które nie budziły naszego entuzjazmu, a których domagali się weselnicy, i skierować ją na inne tory. Dzięki temu wszyscy - zarówno my, jak i goście - możemy cieszyć się wspomnieniami najlepszej imprezy życia.

Mixtura to idealny wybór dla par, które szukają sposobu na to, by połączyć swoje marzenia, nawet niezbyt klasyczne (czy wspominaliśmy, że naszemu wejściu na salę towarzyszyła muzyka z "Gwiezdnych wojen"? Wielu gości było pod wrażeniem), z tradycyjnymi oczekiwaniami rodziny. To doskonały wybór dla tych, którzy czują się nieco przytłoczeni organizacją imprezy i chcą skorzystać z doświadczenia profesjonalistów. To najlepszy wybór dla tych par, które chciałyby przełamać rodzinne tradycje, a jednocześnie mieć wesele, na którym wszyscy będą się dobrze bawić. To świetny wybór dla miłośników dobrej muzyki, efektownego oświetlenia i dobrej zabawy. To wreszcie najlepszy wybór dla każdej pary, która pragnie wesela swoich marzeń.


Małgorzata Jenda i Krzysztof Wojtanowski, 2016-04-23, Lublin

Mixtura to najlepszy bezalkoholowy mix, z którym mieliśmy do czynienia. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Zaskakująca zdolność panowania nad rozbawionym tłumem przemieniła zwyczajne wesele w coś co będziemy wspominać latami. Polecamy każdemu kto szuka sposobu by przenieść swoje przyjęcie na wyższy, jakby bliższy KOSMOSU poziom!






Marlena Kalisiewicz i Marek Idziak, 2015-09-19, Warszawa

Mówi się, że ślub i przyjęcie to jeden z najważniejszych dni w życiu. Nie zdawaliśmy sobie z tego w pełni sprawy, dopóki nie spotkaliśmy się z opiniami po naszym weselu. Prawda jest taka, że teraz, po trzech miesiącach, nasi goście wciąż wspominają ze szczegółami oprawę przyjęcia i cały jego przebieg. Muzyka ma ważniejsze znaczenie, niż sądzicie! Bo to ona nadaje rytm, kształt i obraz całej imprezy. Musi być urozmaicona, płynna, a przede wszystkim - pasująca gustom większości gości. Dlaczego? Bo to także buduje ich wspomnienia o tym ważnym dla Was dniu. A przecież wszystkim zależy, by ich bliscy czuli się równie dobrze jak Wy na Waszym weselu.

Zespół Mixtury zaimponował nam organizacją i świetną komunikacją. Mieliśmy czas by przy pysznej kawie omówić nasze oczekiwania, obawy i marzenia co do aranżacji tego dnia. Byli otwarci na nasze pomysły i uzupełniali je. Najfajniejsze było wzajemne zrozumienie - po krótkiej rozmowie doskonale wiedzieli, co jest w naszym guście. Zarówno nasze spostrzeżenia, jak i naszych gości są jednomyślne: nigdy nie spotkaliśmy zespołu, który tak płynnie łączy style, nadaje im unikalny charakter poprzez świetne remiksy oraz potrafi mieszać rytmy z klasą i wyczuciem. Na naszym przyjęciu było połączenie muzyki latynoskiej, nowoczesnej, awanagardowo klasycznej i młodzieżowej. Podczas przerw na posiłki, idealnie pasowała muzyka jezzowa, którą pozytywnie zaskoczyli nas chłopcy. Oraz kluczowe - nie było ani minuty ciszy!

Polecamy całym sercem duet Mixtury - Alek i Ales świetnie się rozumieją, a przy tym potrzeby gości oraz nowożeńców. Wszystkim życzymy takiej oprawy muzycznej, a Wam - raz jeszcze dziękujemy za ten dzień!


Wioletta i Michał Szewczenko, 2016-04-09, Hamburg (DE)

Jeszcze raz pragniemy z całego serca podziękować Mixturze za niesamowity wieczór, za zajęcie się naszymi gośćmi, za super muzykę oraz za to, że byli z nami do końca! Wszyscy goście byli Wami zachwyceni, my oczywiście też. Trochę baliśmy się, że coś może się nie udać, bo na pewno wiecie jak to jest, kiedy zamawia się coś przez internet. Jednak mieliśmy szczęście, że Was wybraliśmy na swoje wesele w Hamburgu. Lepiej być nie mogło. Wszystkim możemy Was polecić i wiemy, że każdy będzie z Was zadowolony!





Martyna Janik i Filip Kowalski, 2015-08-01, Bydgoszcz

Chłopaki robią świetną oprawę muzyczną! Impreza jest prowadzona tak jak sobie tego życzycie (wszystko jest ustalone odpowiednio wcześniej) – my chcieliśmy imprezy prowadzonej w niezbyt nachalny sposób z muzyką gdzie pośród weselnych twistów i przytulańców znajdą się kawałki zespołów takich jak Crystal Fighters czy Rudimental i DJ wybrnął celująco!!!! Co ważne DJ miksuje muzykę na żywo i robi to na prawe świetnie (a pracowałem chwile na Ibizie, więc amatorem zupełnym nie jestem ;) zespół zaangażowałem w ciemno, bez polecenia właśnie przez tą stronę, dlatego jeśli macie jakieś wątpliwości to niech je rozwieję, bo z chłopakami współpraca - to czysta przyjemność!!! Tak trzymać!




Katarzyna i Wacław Kacmajor, 2015-09-12, Warszawa

Podczas szukania oprawy muzycznej na wesele mieliśmy dylemat czy zdecydować się na samego dj'a czy parę dj+wodzirej. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na drugą opcję i właśnie zespół Mixtura. Nie żałujemy tej decyzji - podczas wesela widzieliśmy współpracę dwóch osób i podwojony wysiłek w celu zapewnienia gościom dobrej zabawy. Zespół podczas wcześniejszych spotkań dokładnie określił nasze potrzeby i już na tym etapie zbudował u nas zaufanie. Podczas wesela dj grał piosenki dokładnie wg wcześniejszych założeń przy bardzo dobrej jakości dźwięku. Wodzirej zadbał o świetne samopoczucie gości dzięki otwartości i pozytywnej energii. Zabawy prowadzone były z klasą i dobrze bawiły gości.

Zdecydowanie polecamy zespół osobom szukającym nowoczesnego i profesjonalnego podejścia do organizacji wesela.


Ela Bukład i Przemysław Kucharski, 2015-09-05, Łódź

Ogromne podziękowania dla ekipy artystycznej Mixtura za profesjonalne i pełne humoru poprowadzenie naszej zabawy weselnej. Goście byli zachwyceni pomysłami i poszczególnymi elementami imprezy. Prowadzący DJ idealnie wyczuwał nastoje na sali i dobierał odpowiednie utwory zarówno dla młodszych jak i starszych uczestników. Co było dla nas istotne wykorzystał również kilka wybranych utworów, które przedstawiliśmy na spotkaniu, stanowiły one dla nas istotny element imprezy. W tak stresującym dniu stanowili dla nas istotne wsparcie swoim profesjonalizmem i doświadczeniem. Wybraliśmy również wspólne zabawy, przy których bawiła się cała sala: jedni uczestnicząc, inni obserwując i również świetnie się bawiąc. Zaproponowane zabawy były na poziomie, zawsze z humorem, nie były obsceniczne i wulgarne. Cały czas rękę na pulsie trzymał Wodzirej, który odpowiednio reagował na to, co działo się na sali i wśród gości. Bardzo zaskoczył nas wokal Wodzireja, który w jednym z utworów dał popis swoich umiejętności.

Polecamy Wszystkim Nowożeńcom, którzy szukają idealnej oprawy dla tego najważniejszego dnia w życiu. Impreza poprowadzona z gustem, z wyczuciem i pełnym profesjonalizmem.


Natalia Kowalczyk, 2015-08-22, Strzelce

Nasze wesele zorganizowaliśmy w około 4 miesiące. Z jednej strony nie było wiele czasu na przemyślenia i przygotowania. Z drugiej zaś strony jestem perfekcjonistką, z pietyzmem planującą każdy szczegół. Mieliśmy dużo szczęścia, gdyż tylko termin naszego ślubu Mixtura miała wolny. Od początku współpraca z Alesiem & Alkiem układała się bez zarzutu. Chłopaki zawsze dotrzymywali słowa, gdy na coś się z nami umawiali. Szczegółowo wsłuchiwali się w nasze potrzeby, dodając od siebie bardzo ciekawe pomysły. Nie tylko trzymali się ustalonego wspólnie scenariusza, ale także przygotowali kilka miłych niespodzianek dla nas. Oprawa muzyczna w pełni profesjonalna. Konferansjer był tam, gdzie trzeba, wtedy i jak trzeba. Całość spowodowała, że nasza impreza weselna trwała do białego rana, a my z czystym sumieniem możemy polecić współpracę z Mixturą.


Agnieszka i Marcin Czwarno, 2015-06-27, Warszawa

Nasze oczekiwania wobec obsługi muzycznej imprezy przez chłopaków zostały całkowicie spełnione, są świetną alternatywą dla zespołu muzycznego (praktycznie nieograniczony repertuar, niezależnie od godziny). Wodzirej Alek prowadził imprezę w bardzo dobry sposób, goście chwalili sobie „niekompromitujące” zabawy i przez to chętnie brali w nich udział. Pomysły Mixtury na dodatkowe atrakcje (np. przekazanie ognia) wprowadziły cudowny, wzruszający nastrój.

Dj Ales był bardzo elastyczny co do wybranego przez nas repertuaru oraz realizacji wybranych przez nas niestandardowych muzycznych pomysłów. Goście niezależnie od wieku poza przerwami na jedzenie nie schodzili z parkietu. Jeżeli szukacie świetnej oprawy muzycznej swojej uroczystości z całą pewnością możemy polecić Mixturę.


Daria Wójcik i Joachem Robbe Groskamp , 2015-04-25, Kraków

Dziękujemy bardzo serdecznie za muzykę i prowadzenie imprezy weselnej na naszym weselu 25 kwietnia. Jesteśmy w pełni zadowoleni z pracy Alesia i Karoliny. Co do muzyki, było tanecznie, wesoło i imprezowo, bardzo ciekawie, tak, że w ogóle nie trzeba było gości zapraszać do zabawy! Wiele osób po imprezie powiedziało, że to ich pierwsze wesele, na którym naprawdę dobrze się bawili. Muzyka sama ich ciągnęła do tańca, a Karolina świetnie sprawdziła się w roli mistrza ceremonii, prowadząc imprezę po angielsku.

Ogólnie polecamy Mixturę parom, dla których dobra muzyka, atmosfera i zabawa na weselu jest jednym z priorytetów. Gwarantowane, że nikt się nie będzie nudził. Jedyny minus: że czas przeleciał błyskawicznie :))


Natasza Krawczyk i Jacek Bułhak, 2015-04-11, Warszawa

11 kwietnia 2015 roku Mixtrura w osobach Alka jako konferansjera i Alesa w roli Dj-a poprowadziła nasze przyjęcie weselne. Wybraliśmy Mixturę, gdyż spełniali wszystkie warunki jakie postawiliśmy ludziom, którym oddajemy nasze przyjęcie weselne w ręce: cechowała ich wysoka kultura osobista, co pozytywnie przełożyło się na jakość interakcji z gośćmi (dobór zabaw weselnych itd.), puszczali świetną muzykę, która bardzo przypadła nam do gustu (parkiet nie pustoszał) i w wreszcie od początku poczuliśmy, że dobrze rozumiemy się z chłopakami, czyli była chemia. Nasze przeczucia nas nie zawiodły: Mixtura w 100% spełniła nasze oczekiwania. Dlatego z przyjemnością polecamy chłopaków i wystawiamy im bardzo pozytywną opinię.



Justyna Sawicka, 2015-06-06, Warszawa

Wybraliśmy Mixturę, ponieważ jako pierwsi DJe nie rozpoczęli rozmowy od opowieści o ledach, rampach i ciężkim dymie, a zapytali się nas, jak wyobrażamy sobie nasze wesele i jaką muzykę lubimy. Swoim profesjonalizmem przekonali nas do siebie i nie zawiedliśmy się. Dzięki Mixturze parkiet na weselu naprawdę był cały czas zapełniony. DJ rewelacyjnie wyczuwał klimat na sali i dostosowywał kawałki do programu wesela a zabawy które mieliśmy były na poziomie i oryginalne. Zdecydowanie hitem był kawałek wspólnie śpiewany przez Wodziereja i gości weselnych. Jeszcze po weselu podchodzili do nas goście a nawet własciciele sali weselnej, chwaląc muzykę i super zabawę.

Podsumowując, polecamy Mixturę wszystkim parom szukającym dobrej nie discopolowej muzyki i fajnych, nietuzinkowych zabaw.